inväntar äventyr

R E S A – Destination Okänd

12 450 kr inkl. moms

Du får inte veta destinationen förrän vi är framme. Vi åker mot ett okänt mål, där det varken finns hotell, vandrarhem eller liftsystem. Bara storslagen natur och fjäll. Där ska vi tillsammans göra toppturer i magisk miljö.

Destination Okänd är ett program (framtaget av Maximilian Tropé och Robert Ungh ) där vi tar hjälp av naturen och den stöttande miljön i en psykologiskt trygg grupp för att möta och utmana rädslan i att släppa taget om gammalt och nyfiket utforska nytt. I naturen blir det glasklart vad vi kan eller inte kan vi tvingas inse vår inkompetens och omfamna den som en förutsättning för att kunna utvecklas.

Gruppens psykologiska trygghet är en förutsättning för att skapa en miljö där vi har varandras ryggar när vi utforskar det möjliga. På berget är du helt och fullt beroende av de andra och de av dig.

Även det faktum att vi alla är i en bubbla under 3 dagar bortom allt socialt brus, måsten och krav skapar en optimal miljö för att lära och lära sig att lära.

Sista bokningsdatum 1/2 2023
Artikelnr: 1011-1-0 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Info om resan

Den här resan kräver en del logistik, utrustning och gemensam planering. Dessutom är säkerheten en väldigt viktig aspekt. Så av den anledningen kommer vi att träffas en gång innan resan så att vi gemensamt kan gå igenom de punkter som gäller.

Under kvällen bjuder vi på fika och Lavinkunskap Grund som är en teoretisk introduktion till verktyg för att hantera sin egen risk i lavinterräng. Vi har nämligen ett krav att du har gått den eller motsvarande för att få åka med på resan.

Krav & utrustning

God fysik och kunna åka obehindrat i röd backe. Intyg på att du gått SVELAV Intro kurs, SLAO Lavin 0 kurs eller motsvarande. Har du det inte så ingår det i priset och kursen hålls på förträffen.

En grundligare genomgång av packlistan görs på förträffen. Skidor med gåfunktion, transceiver, sond & spade. Har du inte egen utrustning kan du kontakta oss så hjälper vi dig med att hyra i största möjliga mån.

Transport & boende

Transporten till platsen sker med minibuss. Sista biten blir vi antingen utkörda med skoter, dragen med hundspann eller går för egen maskin till platsen där vår förläggning ligger.

Vi bor och lagar mat tillsammans. Boendet kan innebära att vi måste hjälpas åt med att hämta vatten och hugga ved så du får inte vara främmande för lite kroppsarbete utöver de turer vi gör.

Vad ingår i priset?

Priset är inklusive transport, transfer till förläggning och dagsturer, boende, mat, guide, turplanering och Lavinkunskap Grund. Kostnad för eventuell hyra av utrustning tillkommer.

Ytterligare information

Datum

16-19 Mars

Sista bokningsdatum

1/2 2023

Du kanske också gillar …