inväntar äventyr
ROBERT UNGH

MITT VARFÖR

Min passion är att vara utomhus. Att Gå på topptur under vinterhalvåret. Att Cykla, löpa och vandra stigar på sommaren. Eller att bara njuta av en kopp kaffe framför en öppen eld. Att göra äventyr skulle man kortfattat kunna säga. Jag tycker också att det ska vara enkelt att dra ut på äventyr. Väl ute så anser jag att det ska präglas av glädje och ett prestigelöst deltagande. Vi ska helt enkelt ha riktigt riktigt roligt tillsammans.

Jag har alltid ett mål att skapa trygga, roliga och lärorika äventyr som är värda att minnas. Genom att inkludera hela gruppen i processen av planering, riskanalys och beslutsfattande där stor vikt läggs på att varje individs röst blir hörd vill jag skapa en känsla av "högt i tak", delaktighet och gemenskap.

Det är så vi skapar ett lyckat och säkert äventyr.

Tillsammans helt enkelt.

FÖRETAGET

Grundades 2011 med namnet UPP LEV NER ab för att 2019 byta till det som idag är det juridiska namnet A V N T Y R ab. Uttalas sådär västerbottniskt nasalt utan e eftersom det har
sitt säte i Skellefteå. Även kallat "Schtaan" hos en del skelleftebor.

Organisationsnr 556868-3147

RESEVILLKOR

Vi tillämpar SRF:s villkor för privatresor för privatkunder samt kompletterar dessa med våra särskilda villkor för företagskunder.

RESEGARANTI

Vi följer såklart resegarantilagen och har ställt garanti i form av säkerhet till Kammarkollegiet. Resegarantilagen ska skydda resenärer när paketresor ställs in eller avbryts, vanligtvis på grund av att reseföretaget försatts i konkurs.

INTEGRITETSPOLICY

Vi värnar om din integritet. För mer information se vår Personuppgiftspolicy.

TJÄNSTER

Guide Topptur
Guide/Coach MTB
Resor
Digital äventyrsplanering
Foto/Film
Lavinsäkerhet

LAVINTEKNIKER

Utbildad Lavintekniker enligt Svelav Pro 2

WILDERNESS FIRST AID

Internationellt Certifierad NOLS Wilderness Medicine First Aid

HLR Certifierad

VINTER & ÖVERLEVNAD

Överlevnads- & Vinterutbildning K4 Arvidsjaur

FOTOGRAF

På mina äventyr får du inte bara en lärorik, rolig och fin upplevelse. Du får även mig som fotograf. Det innebär att du som gäst alltid får med dig ett minne hem i form av foto och film från vårt äventyr tillsammans.

Jag har dessutom äran att få vara Panasonic Lumix Ambassadör sen 2018 vilket innebär att jag har förmånen att få jobba med deras otroligt fina kameror. Vädertätade och lätta gör att dom är helt perfekt att ha med sig på berget

error: Content is protected !!