inväntar äventyr

T O P P T U R – Hemavan Haute Route Light

2 995 kr inkl. moms

Låt oss utforska Hemavan riktigt grundligt. 2 heldagar på fjället där vi, om förutsättningarna är dom rätta, gör de lite brantare åken på topparna som ligger lite längre bort från systemet. Sover gör vi på fjället i någon av de stugor som finns att tillgå.

Som alltid så är säkerheten i fokus och då främst hur du som individ och vi som grupp tar bra beslut och gör allt vi kan för att minimera risker.

På alla mina guidade toppturer får du lära dig processen att skapa en så säker tur som möjligt. Du får en introduktion i riskanalys, planering, hur du gör säkra vägval i lavinterräng och framförallt hur du och dina vänner ska vara och agera mot varandra för att tillsammans ta så bra och säkra beslut som möjligt.

 kr
Artikelnr: 1009-2-0 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Nivå och utrustning

Medel/Avancerad. Turerna är lite längre och lite mer höjdmeter så erfarenhet att gå topptur krävs. Skidor med gå funktion. Ryggsäck. Transceiver, sond & spade.

Vad ingår/tillkommer

Boende i stuga, 2 x Lunch, Middag, Frukost, Guide, fotograf, säkerhetsgenomgång och introduktion till hur du gör säkra vägval i lavinterräng. Kostnad för resa tur & retur till vald destination och eventuell hyra av utrustning tillkommer.

Längd, Min-Max antal

Varierar beroende på ditt val, 2-4 personer

Möteplats

Exakta mötesplatsen på vald destination får du när du bokat.

Sista datum för bokning

25 februari 2024

Ytterligare information

Sista bokningsdatum

25 februari 2024

error: Content is protected !!