inväntar äventyr

T O P P T U R – On Demand

Låt oss planera ett äventyr tillsammans. Vi hittar plats och utmaning som passar dig och dina vänner bäst. Väl där så går vi igenom hur ni som grupp och du som individ tar bra beslut och gör allt vi kan för att minimera risker. Ett stort fokus på säkerheten som alltid.

På alla mina guidade toppturer får du lära dig processen att skapa en så säker tur som möjligt. Du får en introduktion i riskanalys, planering, hur du gör säkra vägval i lavinterräng och framförallt hur du och dina vänner ska vara och agera mot varandra för att tillsammans ta så bra och säkra beslut som möjligt.


Detta är en förfrågan du skickar in. Jag återkommer med ett förslag till dig/er via mail innan ev. bokning och betalning.
 kr
Artikelnr: 1013-3-0 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Nivå och utrustning

Nybörjare/Medel. Turerna gör vi i lugnt tempo anpassat efter gruppen. Skidor med gå funktion. Ryggsäck. Transciever, sond & spade.

Vad ingår/tillkommer

Guide, fotograf, säkerhetsgenomgång och introduktion till hur du gör säkra vägval i lavinterräng. Kostnad för boende, resa tur & retur till vald destination och eventuell hyra av utrustning står du för själv.

Längd, Min-Max antal

Varierar beroende på ditt val, 1-12 personer

Möteplats

Exakta mötesplatsen på vald destination får du när du bokat.

Sista datum för bokning

14 dagar före önskat datum

Ytterligare information

Sista bokningsdatum

14 Dagar före önskat datum

Du kanske också gillar …

error: Content is protected !!