inväntar äventyr

T O P P T U R – Explore Senja Norge

13 950 kr inkl. moms

Välkommen till topptur-drömmarnas ö Senja i Norge. Här startar vi turerna med Atlanten i ryggen, hudar av på toppar med vyer som man bara ser på vykort och om förutsättningarna är dom rätta kan jag nog garantera att du får göra åk som definitivt hamnar på din topplista av toppturer.

Som alltid så är säkerheten i fokus och då främst hur du som individ och vi som grupp tar bra beslut och gör allt vi kan för att minimera risker.

På alla mina guidade toppturer får du lära dig processen att skapa en så säker tur som möjligt. Du får en introduktion i riskanalys, planering, hur du gör säkra vägval i lavinterräng och framförallt hur du och dina vänner ska vara och agera mot varandra för att tillsammans ta så bra och säkra beslut som möjligt.

Boka tidig rabatt gäller t.o.m

31 Oktober 2023

Sista datum för bokning

1 December 2023

 kr
Artikelnr: 1009-4-0 Kategorier: , , ,

Beskrivning

Nivå och utrustning

Medel/Avancerad. Turerna är lite längre och lite mer höjdmeter så erfarenhet att gå topptur krävs. Skidor med gå funktion. Ryggsäck. Transciever, sond & spade.

Vad ingår/tillkommer

Boende, Frukost, Lunch, Middag, Transfer t/r Tromsö flygplats, Guide, Fotograf, Säkerhetsgenomgång och introduktion till hur du gör säkra vägval i lavinterräng. Kostnad för resa tur & retur Camp Steinfjord och eventuell hyra av utrustning tillkommer.

Längd, Min-Max antal

5 dagar (varav 3 turdagar), 6-8 personer

Mötesplats

Exakta mötesplatsen får du när du bokat.

Sista datum för bokning

1 December 2023

Ytterligare information

Datum

20 Mars – 24 Mars

Sista bokningsdatum

1 December 2023

Du kanske också gillar …

error: Content is protected !!